Medewerkers

Harrie van den Bosch, als zadel- en tuigmaker, is het gezicht van het bedrijf. Hij verdeelt zijn tijd tussen werkplaats en kantoor. Tevens doet hij de passervices op locatie en staat met de rijdende winkel op de drafbanen.

Kwalificaties: Autodidact met meer dan 40 jaar ervaring. Voorzitter en mede-oprichter van de VZTD.

Affiniteit met paardensport: Eigenaar- trainer en -rijder van dravers; werkzaam geweest op entrainementen zowel nationaal als internationaal; recreatie ruiter; mensport; diverse bestuurlijke functies binnen de sport
Josephine is de oudste dochter van Harrie en gaat in de toekomst het bedrijf voortzetten. Zij is sinds half 2014 mede-eigenaar geworden van het bedrijf. Je treft haar zowel op kantoor als in de werkplaats en tijdens passessies.

Kwalificaties: Alumna Small Business and Retail management. Gedipolmeerd zadel- en tuigpasser (Saddleprofessional). Gediplomeerd zadel- en tuigreparateur(Saddleprofessional).

Affiniteit met paardensport: Recreatie ruiter, drafsportliefhebber
Ingrid is sinds 2000 in dienst als zadel– en tuigmaker en vanaf januari 2017 parttimer. Zij is in ons bedrijf opgeleid en heeft meerdere cursussen gevolgd in Engeland. Zij is onze specialist op het gebied van dameszadels.

Kwalificaties: Qualified Saddler SMS; level 2 Harness making; Master Saddle Fitter Consultant; Side Saddle Refurbishment; ORUN– kandidaat instructeur.

Affiniteit met paardensport: Werkzaam geweest op maneges, stoeterijen en entrainementen zowel nat. als int.; amatrice drafsport; Z Dressuur, L Springen; Ned. Kamp. Dameszadel 2008; Trec.