Harrie van den Bosch is de grondlegger van het bedrijf 'Zadel- en Tuigmakerij Van den Bosch'. Inmiddels al meer dan 45 jaar is hij ambachtelijk zadel-en tuigmaker. Van oorsprong is Harrie een echte drafsportliefhebber en heeft zich in het begin der jaren ook gespecialiseerd in het vervaardigen en repareren van tuig voor de drafsport. Al snel specialiseerde Harrie zich ook in het repareren en aanpassen van zadels in de breedste zin van het woord. Tegenwoordig kunt u bij ons ook terecht voor de aanschaf, aanpassing en liggingscontrole van een nieuw- of 2e hands zadel of uw eigen zadel. Harrie woont naast het bedrijf en zijn echtgenote Maartje verricht dagelijks diverse hand- en spandiensten.

Dochter Josephine van den Bosch is sinds een aantal jaren ook in het bedrijf werkzaam. Al van jongs af aan riep ze dat ze hetzelfde werk als papa wilde doen, wat ze ook nog waarmaakte. Ze woont in hetzelfde dorp als waar het bedrijf gevestigd is met haar man Sander en kinderen. In 2018 heeft ze haar opleidingen afgerond. Ze is nu gediplomeerd zadel- en tuigpasser en zadel- en tuigreparateur.

Zoek je ambachtelijke specialisten op het gebied van tuig en zadels? Zoek niet langer, bij ons ben je aan het juiste adres.
Harrie van den Bosch, als zadel- en tuigmaker, is het gezicht van het bedrijf. Hij verdeelt zijn tijd tussen werkplaats en kantoor. Tevens doet hij de passervices op locatie en staat met de rijdende winkel op de drafbanen.

Kwalificaties: Autodidact met meer dan 40 jaar ervaring. Voorzitter en mede-oprichter van de VZTD.

Affiniteit met paardensport: Eigenaar- trainer en -rijder van dravers; werkzaam geweest op entrainementen zowel nationaal als internationaal; recreatie ruiter; mensport; diverse bestuurlijke functies binnen de sport
Josephine is de oudste dochter van Harrie en gaat in de toekomst het bedrijf voortzetten. Zij is sinds half 2014 mede-eigenaar geworden van het bedrijf. Je treft haar zowel op kantoor als in de werkplaats en tijdens passessies.

Kwalificaties: Alumna Small Business and Retail management. Gedipolmeerd zadel- en tuigpasser (Saddleprofessional). Gediplomeerd zadel- en tuigreparateur(Saddleprofessional).

Affiniteit met paardensport: Recreatie ruiter, drafsportliefhebber